[Trhm-Go] HAZIR SiTE SADECE 100 TL GSM : +90 542 608 92 15

HAZIR SiTE info at galaxiesunion.com
Fri Oct 21 04:07:01 CEST 2011


Hazır Site Sadece 100 TL ! 

Ülkemizde internet kullanımı hızla artıyor. İnsanlar artık ne giyeceklerine, ne yiyeceklerine, hangi ürünü alacaklarına ve daha birçok şeye internette araştırarak karar veriyorlar. Bu halde, hedefinize ulaşmak için mutlaka internette yer almalısınız. 

Web Sitesi, Kurumsal Kimliğin en önemli parçalarından biridir ve her ciddi kurumun mutlaka bir Web Sitesi olmalıdır. 

    

  Pahalı Değil! 

  Web Sitesi sahibi olmak eskiden olduğu gibi pahalı ve zahmetli değil. Makul bir bütçe ile gelişmiş bir Web Sitesine sahip olabilirsiniz. 

  

  En Ucuz, En Etkili! 

  Web, günümüzün en ucuz ve en etkili pazarlama platformudur; Daha çok insana ulaşmanın en rasyonel yoludur. 

Gelin; İhtiyaçlarınız, beklentileriniz ve bütçeniz doğrultusunda size en uygun çözümü sunalım. 

    

  Neden Hazır Site? 

Öncelikli amacımız Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti dir. "Daha çok müşteriye erişme" hedefini hiçbir zaman "mevcut müsterilerin taleplerini karşılama" işinden daha öncelikli görmeyen Hazır Site Ekibi, yoluna %100 müşteri memnuniyeti ile devam etmektedir. 

  

  Web Siteniz Gerçekten Sizin mi ? 

  Yönetmediğiniz Web Sitesi sizin değildir! 

Hazır Sitenin içerik yönetim sistemi çözümleri ile Web Sitenizi teknik bilgiye sahip olmaksızın kolayca yönetebileceksiniz. Istediğiniz an istediğiniz kadar içerik ekleyebileceksiniz. 

    

  Tam Size Göre Bir Web Sitesi 

  Hazır Site, talepleriniz doğrultusunda kolayca farklılaştırılabilen, geliştirilebilen esnek bir yapıya sahiptir. Bu sayede farklı sektörler, farklı amaçlar için kullanılabilir. 

Herkese, her keseye uygun bir Hazır Site var...
Bir web sitesi sahibi olmak için öncelikle bir alan adı sahibi olmalısınız... 

www.firmaadi.com adlı bir alan adını şirketimizden +90 542 608 92 15 numaralı telefonu arayarak 15 usd ücret karşılığında yeni bir alan adına sahip olabilirsiniz.... web sitenizin alan adını tescil ettirdikten sonra alan adı (domain) için yayın yapabilmesi için gerekli bir hosting web alanına ihtiyacınız vardır 35 usd ücret karşılığında şirketimizden 500 mb web alanı alabilirsiniz daha sonraki işlemler tamamıyla tasarımla ilgilidir... 

web sitenizin tasarımı konusunda gerekli bilgiler resimler ve yazıları şirketimize e-mail yolu ile gönderebilirsiniz web tasarımı fiyatlarımız Hazır Site 100 TL  HTML içerikli siteler için 350TL Flash içerikli web siteleri için 500TL den başlamaktadır. 

site ile alakalı yazı ve resimleri şirketimize yolladıktan sonra 1 hafta içerisinde web siteniz hazır hale gelecektir....
İletişim Bilgileri : Cem SAYDIR 

GSM : +90 542 608 92 15 

Web adresimiz : www cs web tr 

E-mail adresimiz : info @ cs web tr 


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.pvv.org/pipermail/trhm-go/attachments/20111021/539e739c/attachment.html>


More information about the Trhm-Go mailing list