[Trhm-Go] When are you meeting? Also two tournaments

Robert Biegler Robert.Biegler at svt.ntnu.no
Tue Sep 6 20:11:55 CEST 2011


Ø  In the club home page you tell that you meet on Wednesdays at 17:00 in Realfabygget cantina

That is correct, unless something has changed since the last time I was there, but I was rather busy last semester.  I plan to be there tomorrow.

Below, some information from Oslo Goklubb.

Regards

Robert Biegler



Hello norwegian go-friends!

On the 4th-6th of November we are arranging the Gothenburg Open go-tournament in Gothenburg, Sweden. It's a Major European Tournament and a part of European Cup at level 4.

We are welcoming all norwegians go-players who wish to participate. Gothenburg is located only a little more than 3 hours drive by car from Oslo. It is also possible to go by plane. Direct flights are available from Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim och Tromso for from around 1.300NOK.

We are happy to supply free accommodation for all players!

For more information about the tournament and registration, see www.gbgopen.com<http://www.gbgopen.com>

Happy go-wishes,

The Gothenburg go-club



Norgesmesterskapet i go 2011 avholdes i Oslo 22.--23. oktober. Se nærmere innbydelse på http://goinorge.no/nmigo11innb.html hvor man også kan melde seg på.

I år vil NM fungere som kvalifisering til hele 3 internasjonale turneringer siden Norge med all sannsynlighet vil få stille representanter i det 23. verdensmesterskapet i par-go i Japan i slutten av 2012. Det betyr at den best plasserte kvinnelige spilleren vil kvalifisere seg og vil kunne velge seg en mannlig partner å reise sammen med (med forbehold om at styret i Go i Norge godkjenner valget med hensyn på spillestyrke). I tillegg er det som vanlig uttak av representanter til det 33. verdensmesterskapet i go for amatører (WAGC) som vil bli arrangert i Guangzhou i Kina og dessuten til den 7. Korean Prime Ministers Cup (KPMC) som arrangeres i oktober.

Med de spesielle reglene Norge benytter for uttak (se http://norway.european-go.org/norway/reglerVMuttak2004.txt), har det i det siste tiåret i praksis vært 5 spillere som har alternert om å representere Norge i VM. Med to VM hvert år i stedet for ett, burde nå alle i nærheten av dan-nivå ha en meget god sjanse til å få med seg den fantastiske opplevelsen en slik reise til Japan/Kina/Korea er (se http://norway.european-go.org/norway/travel1.html for å få et innblikk i hvordan dette kan arte seg). Så da er det bare å legge seg i hardtrening foran kommende og de neste års Norgesmesterskap!

- Morten

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.pvv.org/pipermail/trhm-go/attachments/20110906/64f88bf0/attachment.html>


More information about the Trhm-Go mailing list